Teraz czynne w każdą sobotę ! W poniedziałki...
Więcej…
Oferty pracy w salonie Strefa Piękna Zatrudnimy...
Więcej…
Zapewniamy bezpłatny dostęp do Internetu ! Dla...
Więcej…
Korzystasz z kilku usług? Zapytaj o rabat !
Więcej…
UWAGA! Pojawiła się duża ilość aukcji...
Więcej…

Adres Salonu

ul. Andersena 34-36
44-100 Gliwice
Telefony:
32 411-63-66
512-144-770

address

mapka

 

Bardzo prosimy o wcześniejszą rezerwację  terminu.


Akceptujemy m.in.:

Makijaż permanentny brwi i kresek

Makijaż permanentny brwi i kresek

Brwi z włoskami zamiast upiornych plam.
Nowa metoda piórkowa TAFFY. Zobacz efekt !
Więcej…
Makijaż permanentny ust

Makijaż permanentny ust

Piękne usta - kontur z ceniowaniem
Więcej…
Przedłużanie rzęs

Przedłużanie rzęs

Wyobraź sobie swoje rzęsy dłuższe
nawet o 50 procent...
Więcej…
Strefa Facebook

Strefa Facebook

Strefa-Piękna.pl na Facebook'u
Więcej…
Salon fryzjerski

Salon fryzjerski

Teraz dwa razy większy ! Serdecznie zapraszamy !
Więcej…
Makijaż permanentny brwi i kresek
Makijaż permanentny ust
Przedłużanie rzęs
Strefa Facebook
Salon fryzjerski

Jesteś tu:

Start Opinie Klientek
Opinie PDF Drukuj Email

Makijaż permanentny w Strefie Piękna – opinie i komentarze

Makijaż permanentny oczu, brwi czy ust to poważna sprawa! W salonie Strefa Piękna w Gliwicach każdą Klientkę traktujemy wyjątkowo, dbając o jej dobre samopoczucie i zadowolenie z przeprowadzonego zabiegu.

Zapraszamy do zapoznania się z opiniami i relacjami naszych Klientek.

 

Dodaj opinię

Kod antyspamowy
Odśwież

Opinie, referencje  

 
# Magda z Katowic 2014-04-17 11:11
Kreski górne robiłam w styczniu. Efekt jest świetny i na razie sie utrzymuje. Nadmienię jednak dla wiedzy pań niezdecydowanyc h - nie wybierajcie koloru brąz na kreski. Ja bałam sie czarnych więc pani Beata zribiła jak chciałam brązowe i niestety kolor zupełnie się nie przyjął. Jak odpadły strupki, pod spodem własciwie nic nie było. Należało w ramach korekty wprowadzić czarny pigment i z tym już nie było kłopotu. Efekt jest bardzo naturalny; niepotrzebnie tylko zamieszałam.
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Sylwia Gliwice 2014-04-16 21:21
Dzis mialam wykonana kreske dolna, jestem bardzo zadowolona Strefa Piekna zyskala nowa stala klientke, bo na pewno na tym sie nie skonczy:) Pelen profesjonalizm, nic nie bolalo, wreszcie moje oczy maja porzadne, wymarzone kreski:) Polecam kazdej niepewnej osobie pania Beate, bo na prawde wie co robi!:)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Ilona Gliwice 2014-04-09 14:59
Pani Beatka "wyczarowała"mi przepiękne brwi :)profesjonalni e,bardzo miła obsługa.Jestem bardzo zadowolona,mimo iż miałam bliznę brwi wyszły śliczne.Polecam jak najbardziej:)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Dominika Mikołów 2014-03-21 18:52
Mam zrobiony makijaż brwi i jestem zachwycona. Ładna linia, naturalny wygląd, zabieg niedługi wykonany w miłej atmosferze. Polecam, a żałuję, że tak późno się zdecydowałam :)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Kasia Gliwice 2014-03-14 12:58
Szczerze polecam Salon. Miła atmosfera, pełen profesjonalizm i fachowość. Mam doświadczenie jeśli chodzi o makijaż brwi i porównując, mogę z pełną odpowiedzialnoś cią polecić p.Beatę. Minimum bólu, maksimum zadowolenia :)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Joanna Łany 2014-02-26 21:41
Na rzęski też pójdę... Pani Beata zna się na rzeczy ;) jest dobra w tym co robi więc mogę ją zdecydowanie polecić.
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Joanna Łany 2014-02-26 21:35
Witam. Zdecydowałam się na makijaż brwi w Strefie Piękna i dzisiaj byłam na jego wykonaniu. Z racji tego, że jest to makijaż długoterminowy trochę się bałam... Niepotrzebnie!! ! Jestem zadowolona. Pani Beata jest ciepłą i przemiłą osobą także zabieg minął w przyjemnej atmosferze. Samo wykonanie trochę bolało (wiadomo jest to ingerencja w skórę więc nie ma się czemu dziwić) ale spox da się wytrzymać i to zależy jak dana osoba znosi ból.
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# sylwia łabedy 2014-02-23 22:41
Bardzo proszę o przesłanie zdjęcia brwi metoda piórko wykonana przez panią Beatę planuje u was wizytę lecz cchce pewności o prawidłowym wykonaniu. Z góry dziękuję
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Sabina Gliwice 2014-01-28 12:58
Zdecydowałam się na przedłużanie rzęs i nie spodziewałam się, że Pani Beatka uzyska tak cudny efekt, byłam bardzo zadowolona i gorąco polecam Panią Beatkę jako prawdziwą profesjonalistk ę w swoim fachu.
Pozdrawiam :lol:
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Beata Gliwice 2014-01-20 17:56
Opinię wystawiam Pani Beacie juz po korekcie, po nadaniu ostatecznego kształtu, koloru, całkowitym wygojeniu luków brwiowych, jest więc rzetelna i przemyslana.Brw i wyglądają idealnie, naturalnie, nie są sztuczną czarną krechą widoczną z daleka. Pani Beata wlasciwie odtworzyła cały łuk i zrobiła to po mistrzowsku. Mogę ja smialo polecic niezdecydowanym , bo efekt jest swietny i calosc wyglada naprawde pięknie.
Pozdrawiam moją imienniczkę :-) .
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Mariola Gliwice 2014-01-15 07:58
Mam cudne brwi od 8 miesięcy (rekonstrukcja pełna). Żałuję, że tak późno się zdecydowałam. Pani Beata jest mistrzynią w tym co robi ! Serdecznie dziękuję i pozdrawiam.
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Sylwia G. Gliwice 2013-12-10 19:26
Witam, dzisiaj robilam brwi u Pani Beaty i sa rewelacyjne, piekne naturalne.Napra wde polecam Pania Beate!:)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Magdalena Jeziorska 2013-12-09 17:12
Robiłam makijaż brwi metodą piórkową w lutym tego roku, niestety już w listopadzie nie było po nich śladu. Za taką kwotę nie polecam, gdyż efekt jest krótkotrwały :sigh:
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Strefa-Piękna 2013-12-18 22:03
ODPOWIEDŹ STREFY-PIĘKNA:

Witam serdecznie,
Aż nie chce mi się wierzyć, że nie ma w ogóle śladu po makijażu. Niejedna osoba chciałaby żeby się całkowicie wchłonął a na to trzeba trochę lat żeby nie było nic widać.
Przed wykonaniem makijażu informuję każdego i każdy podpisuje przed zabiegiem stosowne pismo, iż trwałość zależy od np: naszego układu immunologiczneg o,korzystania ze słońca, pielęgnacji skóry, stosowania ostrych przypraw itp... Ja kiedyś sama zostałam poinformowana, że makijaż wystarczy mi na 5 lat ale musiałam po roku wykonać go ponownie.Są osoby które nie potrzebują korekty i przychodzą po 3latach,są Panie które wracają po 2,5roku.Jeśli byłabym w stanie przewidzieć kiedy trzeba wykonać kolejny zabieg na pewno dawałabym Gwarancję, ale niestety żywego organizmu nie da się przewidzieć.
Szkoda, że nie odezwała się Pani bezpośrednio do mnie na pewno coś zaradziłybyśmy na tą sytuację ale opinia jest jak najbardziej cenna dla przyszłych i obecnych Pań które będą wykonywać bądź wykonały makijaż.

pozdrawiam
Beata
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Rybnik 2013-12-08 19:46
Kilka dni temu zrobiłam makijaż permanentny brwi.Jestem zadowolona.Zabi eg przebiegał w miłej atmosferze, trwał ponad pół godziny.Pani Beata bardzo miła.Polecam wszystkim niezdecydowanym Paniom.Warto!
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Jola Rybnik 2013-12-06 21:00
Zrobilam dzis piekne rzeski tydzien temu brwi u Pani Beaty byłam również u Pani Basi która doprowadziła moje włosy do porządku , wyglądam super i czuję się super polecam serdecznie wszytkim Paniom ten salon :lol:
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# danuta katowice 2013-12-04 20:38
zrobilam makijaz brwi wygladaja pieknie dziekuje pani Beato :lol:
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Magda Gliwice 2013-11-24 14:59
"obskoczyłam" już wszystkie Panie w tym salonie i z czystym sumieniem polecam !! Pani Beacie wielkie dzięki za makijaż permanentny oczu, Basi za fantastyczny czerwony kolor włosów :* a Pani Sabince za świetnie zrobione paznokcie (nikt wcześniej z takim namaszczeniem nie dopracowywał moich pazurków :-) ) Każdej babeczce polecam Stefę Piękna ! :)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Katarzyna Gliwice 2013-11-24 14:25
Witam.Zastanawi am sie nad brwiami. Malo na ten temat wiem, jak to jest jesli naturalne brwi zaczna odrastac?trzeba je golic?
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Anna, Bytom 2013-11-21 17:00
Witam, dziś robiłam makijaż permanentny kreski górnej.Jestem bardzo zadowolona z efektu. Pani Beata to prawdziwa profesjonalistk a. Polecam wszystkim którzy chcą odmienić swój wygląd :lol:
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Ania, Sosnowiec 2013-10-23 20:02
Witam, zrobiłam sobie makijaż permanentny brwi. Wyglądają naturalnie. Jestem w 100% zadowolona z efektu. Pani Beata to prawdziwa profesjonalistk a. Polecam wszystkim.
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Ola Gliwice 2013-10-15 18:16
Dzisiaj robiłam tatuaz pernamentny brwi u pani Beaty. Jestem bardzo zadowolona. Polecam... :-)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Marzena Holandia 2013-09-17 17:19
Witam byłam dzisiaj u Pani Beaty i zrobiłam sobie makijaż pernamentny brwi i jestem szczęsliwa że podjełam taką decyzje poprostu profesjonalizm w kazdym calu nie przesadzam .Pozdrawiam i dziekuje P.Beato :-)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Alex, Gliwice 2013-09-17 13:32
Zrobiłam brwi u pani Beaty i po korekcie są super- naturalne, nie wulgarne. Zabieg jest bezbolesny. Z czystym sumieniem mogę polecić jeszcze niezdecydowanym .
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Alex, Gliwice 2013-09-17 13:32
Zrobiłam brwi u pani Beaty i po korekcie są super- naturalne, nie wulgarne. Zabieg jest bezbolesny. Z czystym sumieniem mogę polecić jeszcze niezdecydowanym .
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# MONIA BYTOM 2013-09-13 17:48
WITAM!!! 2DNI TEMU ROBIŁAM MAKIJAŻ PERNAMENTNY BRWI U PANI BEATY JESTEM BARDZO ZADOWOLONA!!! WARTO ZROBIĆ SOBIE PERNAMENTNE BREWKI, PONIEWAŻ EFEKT JEST ZADAWALAJĄCY I WYGLADA SIE SUPERANCKO. CO DO OBSŁUGI JESTEM BARDZO BARDZO ZADOWOLONA . POWIEM JEDNO,ŻE PANI BEATKA JEST SUPER OSOBA, PEŁNY PROFESJONALIZM, . POZDRAWIAM
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# IRENA BIELSKO BIAŁA 2013-09-11 20:12
:-) w lipcu zrobiłam sobie brwi u Pani Beaty , wczoraj miałam korektę ,wyglądają świetnie .Warto było wydać trochę kasy, aby wyglądać dobrze, moje brwi były jasne a przez częste malowanie henną powstawały place .Teraz wyglądam ładnie ,moja buzia jest wyraźna,nie ma nic gorszego jak twarz bez brwi!zabieg mało bolesny ,nic strasznego , naprawdę warto ! pozdrawiam
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Natalia 2013-08-31 19:23
Bardzo prosze o przeslanie mi zdjec z makijazem brwi zrobionym przez Pania Beate. Ja i moja siostra chcialybysmy sie udac do Pani Beaty, mieszkamy daleko wiec zdjecia bardzo ulatwilyby decyzje. Z gory bardzo dziekuje.
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Agnieszka Zabrze 2013-08-30 22:08
Polecam goraco! Brwi i kreski gorne zrobione profesjonalnie i prawie bezboleśnie, a efekt końcowy rekompensuje wszystko :lol: Dziekuje i pozdrawiam :-)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Ela Gdansk 2013-08-30 19:46
Marzę,aby zrobić brwi,lecz mam kłonnosci do bliznowców.
Po wycieciu malej narosli na ramieniu zrobil sie bliznowieec.
Boję się,bliznowca na brwiach..Czytam wszedzie,ze przeciwskaaznie m do robienia makijazu pernamentnego jest bliznowiec.
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Magda Gliwice 2013-08-09 08:23
witam!
Dziękuję za piękne brwi. Dla mnie zabieg był prawie niebolesny i od dziś już wiem, że pozostanę klientka Pani Beaty.
Gorąco polecam!
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Asia Zabrze-Stuttgar 2013-08-08 13:31
Bardzo dziekuje Pani Beatko za piękne brwi i piękne usta..Jestem bardzo bardzo zadowolona i szczesliwa a Pani może być dumna:))Obsluga jest profesjonalna w pelnym calu a zabieg wręcz nie odczuwalny... Pozdrawiam i jeszcze raz chyle czola :lol: POLECAM WSZYSTKIM PANIOM
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Joanna Zabrze 2013-08-05 08:06
Witam Pani Beato :-)

Dziękuję za piękne brwi. Kiedy mąż mnie zobaczył zaraz po zabiegu powiedział : "kurcze, wyglądają jak prawdziwe". Strasznie się bałam efektu. Moje koleżanki mają nad oczami ordynarne tatuaże za 150 zł, a ja - pięknie wyglądające brwi jak u Nicole Kidman :lol: Bałam się, że zaraz po zabiegu pigment będzie bardzo ciemny, ale tak naprawdę nie ma z tym problemu. Mimo, że makijaż jest świeży to i tak nie wygląda nienaturalnie. Zachęcam dziewczyny, które jeszcze nie mogą się zdecydować
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# gabriela myslowice 2013-08-04 21:35
Pozdrawiam i życzę fajnych wkacji.
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# gabriela myslowice 2013-08-04 21:33
:lol: :-) :D bylam niezdyscyplinow ana.bo taka jestem,mimo tego usta są "the best".Dziękuję Pani Beato- jest Pani WIELKA!!!!
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Kasia Gliwice 2013-08-01 23:03
Mam, mam, mam :D śliczne, gęste, długie, trzepoczące, przyciągające uwagę i perfekcyjnie przedłużone rzęsy :-) jedno czego żałuję to to że tak późno się zdecydowałam - POLECAM i pozdrawiam serdecznie Panią Beatę i całą Strefę Piękna :D
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Beata- Gliwice 2013-07-31 19:29
Dziś zrobiłam sobie brwi u Pani Beaty i jest to NAJLEPSZA DECYZJA W MOIM ŻYCIU :)))) żałuje , że dopiero teraz się zdecydowałam, ale NAPRAWDĘ WARTO BYŁO!!!!!! Polecam każdemu kto tak jak ja, ma dosyć już malowania ich... :)) Pani Beata jest szalenie miłą, sympatyczną i naprawdę cierpliwą :)))profesjonal istką w tym co robi i naprawdę widać, że lubi to robić. Dla mnie zabieg był prawie niebolesny i od dziś już wiem, że pozostanę klientka Pani Beaty chyba już ....na zawsze:))) Bardzo gorąco pozdrawiam moją imienniczkę i jeszcze raz dziękuje ..:)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Aleksandra,Gliwice 2013-07-31 13:27
Gorąco polecam!Jestem po wczorajszym zabiegu brwi i jestem zachwycona.Brwi wyglądają naturalnie, a zabieg był szybki i prawie bezbolesny.
Na prawdę warto:-))))
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Asia Zabrze 2013-07-31 10:49
czy ktoś może mi przeslac fotke z brawiami Pani Beaty bo jestem przed zabiegiem i stasznie się boje :((Pozdrawiam i dziekuje
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Beata Strefa-Piękna 2013-07-21 21:29
Cytuję Oliwia Chorzów:
Ooo dziękuje za odpowiedź :) !
bałam, że coś mi się nie przyjęło a to jednak całkiem normalne, brwi nadal mam ciemne aczkolwiek powstały na nich czarne grudki z pigmentu, czy to ten proces gojenia?


ODPOWIEDŹ STREFY-PIĘKNA:

Tak to jest proces gojenia i proszę się niczym nie martwić tylko dwa razy dziennie natłuszczać. U jednych osób zrobią się strupki u drugich w ogóle. U każdego indywidualnie wszystko przebiega.
W razie jakichkolwiek niejasności zapraszam wszystkie Pani na priv ponieważ moja strona nie jest forum publicznym tylko służy do wystawiania opinii.
Za wyrozumiałość z góry Dziękuję :)

pozdrawiam
Beata
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Oliwia Chorzów 2013-07-21 15:51
Ooo dziękuje za odpowiedź :) !
bałam, że coś mi się nie przyjęło a to jednak całkiem normalne, brwi nadal mam ciemne aczkolwiek powstały na nich czarne grudki z pigmentu, czy to ten proces gojenia?
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Iwona Tuchow 2013-07-20 23:30
:-) w maju robilam sobie brewki u p.Beaty,miesiac temu bylam na korekcie,brewki wygladaja super,ksztalt kolor,jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim.
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Beata Strefa-Piękna 2013-07-20 20:35
Cytuję Oliwia Chorzów:
Witam, mineło 5 dni od zabiegu.. Smaruje całą doben brewki maścią i niestety chyba coś mi się nie przyjeło i "tusz" schodzi, rano budze się z ubytkami. Czy to normalne? znajome mówią, że tak i dlatego jest ważna korekta :)



ODPOWIEDŹ STREFY-PIĘKNA:

Witam serdecznie :)
Jedna bardzo ważna uwaga nie smarujemy brwi całą dobę tak jak Pani napisała...
Brwi należy natłuszczać tak jak mówiłam delikatnie dwa razy dziennie żeby nie było za bardzo namoknięte.
To że pigment się łuszczy jest całkowicie normalnym procesem gojenia się i kolorystycznie straci 30-50%. Ubytki powstają ponieważ pigment nigdy nie schodzi równomiernie. Brwi oceniamy dopiero po całkowitym złuszczeniu się naskórka.
Dlatego też dla bezpieczeństwa jest bezpłatna korekta którą można wykonać po miesiącu do 90dni i Panią serdecznie zapraszam jeśli będzie taka potrzeba :)

Pozdrawiam
Beata
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Oliwia Chorzów 2013-07-20 14:42
Witam, mineło 5 dni od zabiegu.. Smaruje całą doben brewki maścią i niestety chyba coś mi się nie przyjeło i "tusz" schodzi, rano budze się z ubytkami. Czy to normalne? znajome mówią, że tak i dlatego jest ważna korekta :)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Anna Katowice 2013-07-19 20:07
proszę o zdjęcia osób które robiły brwi u Pani Beaty , ponieważ wkrótce mam zamiar zrobić lecz troche się boje...pozdrawi am;))
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Olivia Chorzów 2013-07-16 13:31
Dziś robiłam brwi u Pani Beaty ;-) Są naprawdę świetne! Długo męczyłam się z malowaniem kształtu brwi oraz wypełnianiem co zabierało mi sporo czasu.. Od dziś myślę, że problem został rozwiązany. Brwi są baaardzo naturalne, ciemne i mają piękny kształt :P Gorąco polecam, profesjonalna ręka, zabieg trwał może z 20,25 minut ;) Ból można porównać do regulacji brwi czyli znośny :) Teraz czekam na wygojenie i za 2 tygodnie lecimy na wakacje bez malowania i nieprzyjemności :) !
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Aleksandra Gliwice 2013-07-12 20:41
Witam, zrobiłam sobie brwi u pani Beaty. .Są piękne i wyglądają naturalnie.Jest em w 100% zadowolona z efektu.!!! Pani Beata to prawdziwa profesjonalistk a i przemiła osoba.
Gorąco polecam wszystkim :-)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Kasia SiemianowiceŚl 2013-07-04 10:46
Witam
Wczoraj byłam robić brwi( rekonstrukcja całkowita)i czuje się bez przesady jak nowo narodzona( po tylu latach malowania brwi to szok pozytywny ) :lol:, przede wszystkim efekt jest co tu dużo pisać NATURALNY .Pani przemiła dokładnie wyjaśniła jak wygląda ta wspaniała metoda i nic tylko mogę z czystym sumieniem polecić ten salon :)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Kaśka Londyn 2013-07-01 15:07
Pewna, zdecydowana ręka, pełen profesjonalizm. . Byśmy z mama i obie jesteśmy zadowolone;) dziękujemy;))
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Aurelia bytom 2013-07-01 15:04
Podpisuje sie pod wszystkimi pozytywnymi opiniami;)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Magdalena Gliwice 2013-06-26 17:05
Właśnie wróciłam do domu po zabiegu makijazu permanentnego brwi wykonanym przez Panią Beatę, bardzo zadowolona ci chwile biegajac do lustra zbieram komplementy od domowników ( na razie ) ;-) . Profesjonalne podejście do klienta, krok po kroku wyjaśnione wszystkie etapy wykonania makijazu. Ból absolutnie znośny, a ponoć trzeba trochę pocierpiec zeby być pięknym ;) Makijaż wykonany zgodnie z oczekiwaniami a nawet lepiej, miła atmosfera i wprawiona ręka Pani Beaty zachęcają do kolejnych zabiegów, wiec juz jestem umowiona na górna kreskę ;)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Michalina 2013-06-19 07:25
Witam , zrobiłam sobie brwi u Pani Beaty jestem bardzo zadowolona z uzyskanego efektu , wyglądają naturalnie , rzeczywiście trudno dostrzec różnicę między naturalnymi a tymi "zrobionymi".Je dyne czego żałowałam to to że tak późno się zdecydowałam :-)Pełen profesjonalizm ze strony Pani Beaty , miła atmosfera , POLECAM!!Jestem bardzo zadowolona.Miłe Panie nie ma co zwlekać z decyzją.
Podziękowania dla Pani Beaty - mistrzyni swojej profesji .. :D
Jeszcze tam wrócę :-)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Ewelina 2013-06-18 21:51
:-) Piękne brwi i naturalne:)Pole cam panią Beatę w 100%Jestem bardzo zadowolona!Pełe n profesjonalizm! !d
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Beata Bytom 2013-06-14 19:51
Witam,
Dzisiaj byłam pierwszy raz u pani Beaty, robiłam brewki. Bardzo się bałam i stresowałam. Niepotrzebnie. Pani Beata jest osobą bardzo sympatyczną i miłą. Brewki wyszły pięknie. Jestem zachwycona. Ból delikatny był. Da się wytrzymać. A efekt. Cudny. Gorąco polecam panią Beatę. Jest bardzo profesjonalna w swoim fachu. Nie szukajcie innych miejsc. Strefa Piękna jest na 100 % godna polecenia. Pozdrawim panią Beatę. Dziękuję jeszcze raz.
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Steffi Celle 2013-06-12 13:24
Witam, i juz po wszystkim....br wi, kreski gorne i dolne i teraz USTA!
Jestem szczesliwa! Pieknie i naturalnie jak delikatny makijaz. Pani Beata spalnila moje marzenia! Moge polecic na 100%. Dziekuje :P
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# kasia rybnik 2013-06-03 22:19
proszę o zdjęcia osób które robiły brwi u Pani Beaty , ponieważ wkrótce mam zamiar zrobić lecz troche się boje . Pozdrawiam
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Sylwia Zabrze 2013-06-03 10:37
Witam, 2 miesiace temu robiłam brewki i 3 tygodnie temu byłam poraz drugi na uzupełnienu efekt zaskakująco piorunujacy i bardzo naturalny, goraco polecam konkretna ładna i bardzo miła laska dziekuje i pozdrawiam ; ]
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Marzusia Gliwice 2013-05-11 19:51
:lol: witam..ja robiłam brewki u pani Beatki dopiero pierwszy raz..długo sie wahałam gdyz kolezanki po zrobieniu brewek w innych salonach mialy duze niedociagniecia wlacznie z tym ze kolor wychodzil zupelnie inny.ale w Strefie Piękna zrobili mi w idealnym kolorze i grubości.wyszły PERFEKCYJNIE !!!! :lol: :lol: :lol: minął miesiac od zabiegu i jeszcze przed korekta wygladaja zjawiskowo - jak wymarzone :)polecam naprawde wszystkim pania ten salon.nie wspomne o przemilej atmosferze, wyczerpujacej informacji przed zabiegiem o wadach i zaletach zabiegu oraz o cudownym efekcie :) slicznie dziekuje i na pewno wroce tu jeszcze nie raz :)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Malgorzata, Gliwice 2013-05-09 20:42
:-)Dzieki Pani Beacie wreszcie moge cieszyc sie super brwiami,brewki wygladaja bardzo naturalnie ,polecam w 100% Pania Beate, pelny profesjonalizm polaczony z przemila atmosfera. Pozdrawiam goraco :-) :-) :-) :-)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Maga 2013-05-07 13:21
Bardzo proszę o poprzesyłanie efektów pracy na mojego meila. Od dłużeszego czasu noszę sie z zamiarem zrobienia brwi w strefie piekna u p. Beatki. BARDZO ZALEZY MI NA ZOBACZENIU JAKIS FOTEK GDYZ NIESTETY JESTEM PO NIEUDANYM MAKIJAŻU BRWI ALE ZAZNACZAM ZE ZROBIONYM W INNYM SALONIE. Z góry bardzo dziękuje.
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Anita, Dąbrowa Górn. 2013-04-26 23:14
Brwi BOSKIE!!! Dokładnie takie jak chciałam :-) pełen profesjonalizm- polecam każdemu kto nosi się z zamiarem a jeszcze się waha... nie zastanawiajcie się Pani Beata jest najlepsza :-) Pzdrawiam
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Małgorzata Czeladż 2013-04-23 14:10
Mam zrobionu makijaż permamentny brwi u P.Beaty. Moje obawy okazały się bezpodstawne. Jestem zadowolona z ich wyglądu.Polecam każdej pani,ogromna wygoda.
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Ola 2013-04-22 11:13
Zastanawiam się nad brwiami i mam ogromną prośbę do pań które niedawno robiły makijaż gdyby mogły posłać foto na maila z góry dziękuję
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Marzena Gliwice 2013-04-17 20:47
Od dzisiaj mam piękne naturalne brwi dzięki Pani Beacie. Moje marzenie się spełniło. Polecam Panią Beatę za profesjonalizm i miłą atmosferę w czasie zabiegu. Pozdrawiam :-)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Wiola Poznań 2013-04-15 10:07
Kochani polecam ja niestety byłam w salonie jednorazowo i bardzo jestem zadowolona . Pełen profesjonalizm . pozdrawiam
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Aga Zabrze 2013-04-06 14:23
Witam:) Bylam u p. Beatki ponad dwa tygodnie temu na brwiach. Jestem bardzo zadowolona :-) Brewki wygladaja bardzo naturalnie i moge w 100% polecic kazdemu kto ma jakies watpliwosci. Nie ma co zwlekac bo naprawde warto! Juz teraz mysle o zrobieniu kreski i przedluzeniu rzes. Poza tym skorzystalam rowniez z uslug fryzjerkich w strefie piekna i nie rozczarowalam sie, wszystkim podoba sie moj nowy kolor wlosow ;-) Pozdrawaiam i polecam !
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Aga Zabrze 2013-04-06 14:23
Witam:) Bylam u p. Beatki ponad dwa tygodnie temu na brwiach. Jestem bardzo zadowolona :-) Brewki wygladaja bardzo naturalnie i moge w 100% polecic kazdemu kto ma jakies watpliwosci. Nie ma co zwlekac bo naprawde warto! Juz teraz mysle o zrobieniu kreski i przedluzeniu rzes. Poza tym skorzystalam rowniez z uslug fryzjerkich w strefie piekna i nie rozczarowalam sie, wszystkim podoba sie moj nowy kolor wlosow ;-) Pozdrawaiam i polecam !
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Mirela Katowice 2013-04-04 11:20
Zrobiłam makijaż permanentny brwi:))
Jest zrobiony profesjonalnie i jestem bardzo zadowolona. Wszelkie niedoskonałości , które można zobaczyć, gdy brwi się całkowicie zagoją, zostały dopracowane podczas korekty i w chwili obecnej brwi są bardzo ładne i przede wszystkim naturalne:)) Polecam Panią Beatę w 100% i serdecznie pozdrawiam.
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Bożena Gliwice 2013-04-03 20:33
Makijaż ust pierwszy raz Beatka wykonała mi 3 lata temu kontur z cieniowaniem kolor toffi był perfekcyjny w ubiegłym miesiącu zapragnęłam zmiany i mam nowy makijaż tym razem całe usta - efekt zupełnie inny jak dla mnie bomba kolor nude róż ( to moje określenie) usta wyglądają bardzo naturalnie a jednocześnie pełniej i sprawiają wrażenie powiększonych dzięki fantastycznej tonacji kolorystycznej i wykonaniu. Oczywiście na dowód wiarygodności mojej opinii można ocenić wykonany makijaż osobiście gdyż można mnie spotkać w Strefie Piękna. Gorąco polecam Beatka to odpowiedzialna, dokładna profesjonalistk a!
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Krystyna Noderstedt 2013-04-03 09:22
Bylam w Salonie Strefa Piekna 28 marca 2013 roku aby wykonac makijaz permamentny brwi i ust, oprocz tego przedluzylam rzesy: Pani Beatka jest bardzo mila ale glownym atutem jest to, ze makijaz jest wykonany na bardzo wysokim poziomie. Ja jestem bardzo zadowolona i szczesliwa z mojego makijazu permamentnego i wszystkim serdecznie polecam. Pozdrawiam Pania Beatke i klientow
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Sylwia Zabrze 2013-04-03 00:41
Mam pytanie ,czy ktos mniej wiecej moze wie jak to jest z zapisami tzn; ile sie czeka na makijaz brwi zeby sie dostac do Pani Beaty?
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Barbara Gliwice 2013-03-24 19:57
U Pani Beaty Czajkowskiej 3lata temu robiłam makijaż pernamentny ust kontur z cieniowaniem , moje usta zdobione były pięknym różowym kolorem.Zawitał am miesiąc temu w strefie-piękna w salonie Pani Beaty aby skonsultować usta. Pragnełam aby były całe wypełnione , po miesiącu nie mogę od nich oderwać wzroku. Polecam bardzo gorąco P.Beate jest doskonała! !!!!!
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Aga Ruda śl. 2013-03-23 11:29
Wczoraj zrobiłam sobie brwi u Pani Beaty, z czego jestem bardzo zadowolona. Wyglądaja ślicznie , naturalnie.
Bardzo długo wzlekalam z tą decyzja - nie potrzebnie!Pole cam wszystkim ten salon . Nie bójcie się, Bo efekty są znakomite :lol:
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Kasia Gliwice 2013-03-15 16:14
Robilam w Strefie Piekna brwi i jestem naprawde zadowolona,brwi takie jak chcialam, ładny, symetryczny kształt.Z czystym sercem polecam innym dziewczynom :)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Gosia ,München 2013-03-10 20:08
Makijaz permanentny brwi zrobiłam sobie ponad rok temu i jest bardzo
zadowolona. Kolor ciągle bardzo ładnie się trzyma i brwi są wyraźne a nie blade. Polecamy wszystkim skorzystanie z tej usługi u pani Beaty.Jest do tego profesjonalnie przygotowana.Po siada dużą wiedzę, a do tego jest życzliwa i zawsze pogodna! Polecam z całego serca ...
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Gabrysia Tarn.-Góry 2013-03-06 20:49
Nad zrobieniem makijażu permanentnego brwi zastanawiałam się dobre kilka miesięcy, mówiąc krótko bałam się .
Ale wzięłam byka za rogi i znalazłam Panią Beatę :) I jestem bardzo zadowolona.
Z czystym sumieniem będę ją polecała każdemu.
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Marzena - Gliwice 2013-03-06 20:48
Nie wiem dlaczego wcześniej nie zrobiłam makijażu brwi! Teraz widzę jaka różnica! Wyglądają tak naturalnie - jak prawdziwe włoski. Świetny efekt! Wykonane przez P. Beatę - Polecam - nie zastanawiajcie się nawet chwili!
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Marlena Rybnik 2013-02-28 00:35
U Pani Beaty robiłam makijaż permanentny oczu - kreski górne i dolne! :-) Z czystym sumieniem mogę polecić. Pani Beatka to bardzo miła osóbka, która zadba o to by czuć się swobodnie i nie odczuwać bólu! :-) Myślę jeszcze o zrobieniu sobie brwi i na pewno tam wrócę :D
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Asia Ruda Śląska 2014-01-03 19:42
Pani Marleno bardzo proszę o zdjęcie oczu.Ja również zastanawiam się nad kreskami..
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Magda Zabrze 2013-02-22 12:19
Robiłam brwi, bardzo polecam. Z komentarzem nieco się wstrzymałam, bo mija już miesiąc od zabiegu, ale chciałam zobaczyć ostateczny efekt :lol: Brwi są zrobione idealnie, nie potrzeba nawet poprawki, na pewno wrócę za jakieś 2 latka ;-)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Kamila Gliwice 2013-02-15 18:23
Pani Beatka ze swoją precyzją nawet z zawiązanymi oczami zrobiłaby idealną kreskę. Robiłam górne kreski, wyglądają pięknie i do tego jaki komfort ich użytkowania :lol: Tym którzy się wahają- mówię -śmiało, ale tylko do pani Beaty! Nie ryzykujcie gdzie indziej!
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Stefania/ Celle 2013-02-04 06:57
Widze tu tylko opinie na temat zrobionych brwi i kresek. Czy ktos ma jakies doswiadczenie u pani Beaty co do makijazu permanentnego UST???
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Otylia Knurów 2013-01-31 19:47
a ja polecam Panią Magdę. Chodzi o depilację. Robi bardzo precyzyjnie i dokładnie. Chodzę od paru miesięcy i widzę w końcu efekty :D jeszcze raz polecam;)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Gabriela Katowice 2013-01-19 21:02
Gorąco polecam Panią Beatę makijaż permanentny w jej wykonaniu to arcydzieło :)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Iwona Zabrze 2013-01-16 18:11
W końcu spełniło się moje marzenie o pięknych brwiach,jestem bardzo zadowolona i gorąco polecam każdej jeszcze niezdecydowanej .Pozdrowienia dla pani Beatki :lol:
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Jo Gliwice 2013-01-14 11:23
Makijaz permanentny brwi - Swietna robota i efekt naprawde zadawalajacy. Polecam.
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Izabela Gliwice 2013-01-11 19:26
Goraco polecam strefe piekna! Robilam u Pani Beaty makijaz permanentny oka, kreski gorne i dolne. Zabieg jest w znieczuleniu miejscowym. Jest nieprzyjemny ale do przezycia... naprawde warto!!! Bedziecie zadowolone!!! :D
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Kasia Baesweiler 2013-01-03 09:43
Na brwi do pani Beaty przyjechalam z Niemiec:) Brwi sa cudowne, jestem w pelni zadowolona :)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Aleksandra Katowice 2012-12-30 19:51
Serdecznie polecam salon"strefa piękna",zrobiła m u Pani Beaty makijaz permanentny brwi i efekt jest bardzo zadowalajacy... :) brwi wygladaja bardzo naturalnie ,bol jest znikomy a cały zabieg przeprowadzony profesjonalnie i w miłej atmoferze.
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Klaudia Tychy 2012-12-21 16:06
Teraz i ja mogę dołączyć do grona wszystkich zadowolonych klientek pani Beaty :-) .Jestem tydzień po zabiegu ,a moje brwi wyglądają supcio :lol: pozdrawiam
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Asia Bytom 2012-12-08 13:41
Serdecznie polecam salon "Strefa Piękna",ponad 3 tygodnie temu robiłam brwi i kreski na górnej powiece u pani Beaty,nie spodziewałam się takiego efektu,jestem bardzo zadowolona,brwi są piękne za co bardzo dziękuję.Długo się zastanawiałam czy wykonać makijaż permanentny,prz ekonały mnie opinie zadowolonych klientek,dlateg o bardzo się cieszę,że trafiłam właśnie tutaj. Pozdrawiam.
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Basia 2012-12-05 22:31
Marne brwi to był mój kompleks.Po długim poszukiwaniu zdecydowałm się na maijaz w salonie Pani Beaty.Jestem zachwycona efektem/brwi i kreski/.Gorąco polecam.Pani Beata to mistrzyni.
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Aneta Gliwice 2012-12-02 14:55
Hurra!!! :lol:
Nareszcie Moje brwi są takie jakie  sobie wymarzyła m. Brawo Pani Beato !!! jestem zadowlona i polecam innym
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Wiola Łaziska G 2012-11-30 23:14
Ja również,jak i moje poprzedniczki jestem bardzo zadowolona z brwi oraz kresek powieki dolnej.Pani Beata bardzo sprawnie i szybko przeprowadziła zabieg,a efekt jest bardzo naturalny.Polec am!
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Ela Gliwice 2012-11-30 20:20
przed dwoma tygodniami miałam robiony u pani Beaty makijaż brwi i jestem bardzo zadowolona, wyglądają bardzo naturalnie.
Serdecznie polecam salon oraz miłą obsługę.
Pani Beata jest profesjonalistk ą.
Pozdrawiam Ela :-)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Patrycja Krapowice 2012-11-20 15:47
Polecam gorąco!!
Niedawno miałam robiony makijaż permanentny brwi, są cudowne. Moje koleżanki nawet nie poznały że to makijaż !! pełen profesjonalizm, bardzo miła atmosfera. Zabieg był szybki i bezbolesny, a efekt piorunujący. Dziękuję baaardzo :*:*:* Pozdrawiam Patrycja
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Ania Imielin 2012-11-06 20:58
Napiszę tylko tyle - WARTO!!!
Jestem mega perfekcjonalist ką i wiem że dogodzenie jak również spełnienie moim oczekiwaniom nie są łatwe ale .... Pani Beata przerosła moje oczekiwania - słowo REWELACYJNIE nie opisuje nawet w 10% tego co uczyniła z moich brwi. Bardzo bałam się oddać w ręce których nie znałam ale dobrze, że zaufałam swojej kobiecej intuicji :) Szczerze polecam! i serdecznie pozdrawiam Panią Beatkę :)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Ania Ruda Śląska 2012-10-29 11:42
Ja też zaliczam się do grona osób zadowolonych z profesjonalizmu Pani Beaty ;-).Byłam w czwartek na makijażu permanentnym brwi- i są rewelacyjne.Zer o bólu,miła atmosfera.
Teraz kusi mnie zrobic kreski na powiekach ;-).
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Wiola, Katowice 2012-10-27 08:30
Wczoraj wybrałam się na makijaż pernamentny brwi i muszę powiedzieć że jak nigdy po wyjściu z salonu jestem w 100% zadowolona zarówno z obsługi (ponieważ pani Beatka to wspaniała osoba i 100% profesjonalistk a)jak i z wykonania moich przerzedzonych brwi. Mimo że były robione wczoraj wyglądają super myśle że nawet nie będzie potrzebna korekta, ale czas pokaże. Serdecznie polecam salon oraz miłą obsługę.
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# D&W 2012-10-25 16:09
Po udanym zabiegu brwi i kresek na powiekach możemy w pełni polecić p. Beate. 100% zadowolenia i profesjonalizmu . Plus miła atmosfera! :P Dziękujemy! D&W :lol:
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Agnieszka Ruda Śląsk 2012-10-24 18:09
Po niezbyt udanym makijażu brwi w innym salonie długo zastanawiałam sie nad wyborem miejsca w którym zrobią mi brwi zgodne z moimi oczekiwaniami i trafiłam w dziesiątkę. Pani Beata, jak się okazało, jest bardzo profesjonalną lingeristką oraz co równie ważne miłą i ciepłą osobą a w moim przypadku baaaardzo cierpliwą :-) Nie sposób nie docenic jej dokładności i precyzji z jaką wykonała makijaż permanentny moich brwi. Bardzo polecam to miejsce, świetnie sie tam czułam, bardzo miła atmosfera, makijaż wykonany doskonale, a efekty... bajka :-) Goraco polecam niezdecydowanym , naprawdę warto !!!
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Monika Chorzów 2012-10-18 21:56
Pani Beatka jest 100% profesjonalistk ą!Przemiła osoba, która stwarza świetną atmosferę.Słuch a dokładnie jakie klient ma oczekiwania.Rob iłam u Pani Beatki brwi i wiem że zostanę jej stałą klientką.Po prostu nic dodać nic ująć.Pozdrawiam gorąco!
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Joanna Tarnowskie Gó 2012-10-18 14:16
Wykonałam permanentny brwi metodą piórkową. Jestem zachwycona. Pani Beata b.pozytywna osoba- doradzi w sprawie koloru, kształtu i ma świetne oko ;)Wcześniej miałam już wykonywany makijaż w innym salonie ale barwnik odbarwił się na rudo :/ Teraz Pani Beata zapewniła, że barwnik będzie się robił szary !
Zachęcam wszystkie niezdecydowane !!!
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Benia- MIELEC 2012-10-12 20:51
Serdecznie Witam wszystkich odwiedzających stronkę a przede wszystkim Panią Beatę, która to "JEST MISTRZYNIĄ" i "PROFESJONALIST KĄ"!!! :-)
Na makijaż permanentny do Gliwic pojechałam aż 260 km, gdzie Pani Beata- osoba prze prze prze sympatyczna, miła, delikatna i mogłabym tu wypisywać same superlatywy... zrobiła makijaż permanentny moich brwi oraz kresek górnych. Makijaż wykonany był dokładnie 2 sierpnia, natomiast korekta 12 września. Dzisiaj mijają 3 miesiące od zrobienia a ja jestem najszczęśliwszą osobą że pojchałam do Pani Beaty na makijaz do Strefy Piękna!!! Pani Beata dokonała cudu! moje brwi mają idealny kształt, kolor, są piękne!!! Już nie muszę się męczyć dzień w dzień... malując brwi i oczy kredką... wstaje każdego dnia z pięknym i profesjonalnie wykonanym makijażem!!! Polecam wszystkim!!! Ja napewno jeszcze nie raz zawitam u Pani Beaty!!! :)) serdecznie pozdrawiam!!! :-)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Sylwia Tarnów 2012-10-12 16:11
Moje brwii miały niepełny kształt oraz nieszczęsną bliznę przez którą było ich jeszcze mniej. Ich codzienne malowanie było naprawdę uciążliwe i długie. Od dłuższego czasu moim marzeniem był makijaż pernamentny brwii, jednak portfolia większej iloście salonów bardziej odstraszały niż zachęcały do skorzystania z tej usługi. Na szczęście w końcu trafiłam na stronę Strefy-Piękna, po zobaczeniu portfolio pani Beatki wiedziałam, że to właśnie to czego szukałam! Po miesiącu byłam już szczęśliwą klientka!:)Bard zo miła atmosfera, można łatwo zapomnieć o stresie :-), profesjonalne podejście i przede wszytskim trzeba przyznać, że umiejętności pani Beatki są niesamowite. Ból jest bardzo minimalny nieporównywalny z radością z pięknych brwii które wyglądają 100% naturalnie!
Teraz już nie muszę się martwić czy wymalowałam brwii prosto czy też kontrolować się żeby ich nie rozmazać.
Warto było przejechać tyle kilometrów, polecam każdej niezdecydowanej pani, sama napewno tu jeszcze wrócę.
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Gabriela Mysłowice 2012-10-10 22:43
Profesjonalizm, takt, świetna atmosfera,spełn ienie oczekiwań.Ciesz ę się,że w gąszczu gabinetów trafiłam do Pani Beaty,osoby młodej z klasą ,godną polecenia.Jeste m zadowolona.
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Happy Kinga z Gliwic 2012-10-09 10:14
Witam wszystkich :-)
Jak to miło budzic sie rano z brwiami!!!:lol:
Tydzien temu Beatka wyczarowała mi piękny ich zarys i krztałt bo wczesniej z przyzwyczajenia juz i rutyny malowalam je kredka czego efektem był wygląd "złej wróżki" heh :D Teraz brwi dochodza do siebie-są równie szczęsliwe i pieknie sie goją.Dziekuje Ci dobra kobieto i do zobaczonka w grudniu papa:)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Ewelina Jastrzębie 2012-09-12 21:36
Wykonałam w gabinecie u pani Beaty makijaż permanentny brwi i ust. Bardzo jestem zadowolona. Brwi zagojone były praktycznie błyskawicznie, na usta lepiej sobie zagospodarować kilka dni wolnego. Bardzo podoba mi się w tym gabinecie całkowite dostosowywanie się do potrzeb klienta. Fachowe doradztwo ale jednak bez narzucania czegokolwiek. Klient otoczony jest od samego początku dobrą opieką :-) i życzliwością. Nie wspomnę o konkurencyjnośc i cenowej bo jest bezsprzeczna, dla osób dla których jest to ważne kryterium można polecić ten gabinet z całą pewnością. Do tego brwi i usta wyglądają zupełnie naturalnie, wręcz nawet chyba zdecyduję się na przyciemnienie warg podczas korekty. Niepotrzebnie obawiałam się, że końcowy efekt będzie sztuczny i przerysowany. Polecam ten gabinet :-)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Beata Tychy 2012-08-02 19:31
Gorąco polecam. Makijaż permanentny wykonany w pełni profesjonalnie. Brwi po ok.3 dniach są zagojone i wygladają super i co najważniejsze bardzo naturalnie :-) Podkreślone brwi to niesamowite ułatwienie w codziennym makijażu :-) Atmosfera w salonie jest bardzo sympatyczna i luzna bo Pani Beatka jest przemiłą osobą :-) POLECAM! POLECAM! POLECAM!
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Steffi Celle 2012-07-30 13:20
Hallo, to znowu ja ale juz po zabiegu :P .Dzisiaj, to jest 30.07.2012, wyszlam do sklepu pierwszy raz bez podkreslania oczu i brwi i pieknie wygladam, nie jak zaspana, zmeczona ale zadowolana i usmiechnieta, zadbana kobieta. DZIEKUJE pani pani Beato!!! Warto bylo przejechac te 780 km! Polecam
(Usta beda tez na peweno piekne juz sie teraz ciesze na kolejny zabieg upiekszajacy... .)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Steffi Celle 2012-07-25 08:42
Hallo, w dniu 27.07.2012 (piatek) oczekuje zmian na mojej twarzy :oops: makijaz permanentny brwi jak i kresek gornych i dolnych oka! Troche sie boje ale ile razy czytam te wszystkie opinie to mam nadzieje ze bede w bardzo dobrych rekach. Po zabiegu napisze jak bylo....
pozdrawiam
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Ewelina 2012-07-17 07:26
Wykonałam przedłużenie rzęs oraz makijaz permanentny brwi.
Minęło kilka dni i jak jestem bardzo zadowolona, przede wszystkim z codziennego komfortu jaki daje ten makijaż.
Wykonanie bardzo profesjonalne, bardzo miły kontakt z Panią Beatą.
Najbardziej podoba mi sie to ze Pani Beata ma indywidualne podejście do kazdej z klientek.
Naprawde szczerze polecam salon oraz wszystkie usługi, które w nim są wykonywane.
Pozdrawiam
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Danuta Knurów 2012-07-16 19:55
Polecam makijaż permanentny wykonywany w tym salonie.Kilka lat temu "robiłam" brwi w innym gabinecie i efekt był co najmniej niezadowalający .Po kilku latach przyszła pora na powtórkę ,cieszę się że wybrałam ten salon bo Pani Beata ma wprawną rękę i makijaż wykonuje pewnie.Niewielk a korekta potwierdza fachowość tej Pani i wyczucie potrzeby klientki.Jestem zadowolona i szczerze polecam!
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Basia Knurów 2012-07-15 10:44
Długo szukałam odpowiedniego gabinetu aby zrobić makijaż brwi, ale zawsze po rozmowie z kosmetyczką kończyło się na rezygnacji.Miał am wiele wątpliwości i potrzebowałam zapewnienia że będzie ok.Rozmawiając z Panią Beatą poczułam że jestem w odpowiednich rękach i nie pomyliłam się
Robiłam u Pani Beaty brwi i usta i już jestem umówiona na kreski górne.Pełen profesjonalizm, jestem bardzo zadowolona z efektu.Serdeczn ie polecam.
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Sandra Radzionków 2012-07-12 17:54
Robiłam brwi metodą piórkową i mam jedno poważne zastrzeżenie. Jestem blondynką więc Pani Beata poleciła mi kolor brązowy z czym się zgodziłam. Niestety po zrobieniu (a minęło już 3 miesiące) kolor zupełnie nie przypomina brązu, w rzeczywistości jest szaro-grafitowy i wygląda nijako. Niestety nie o to mi chodziło, kolor ten zupełnie do mnie nie pasuje i szczerze mówiąc jestem bardzo rozczarowana bo muszę z tym kolorem chodzić parę lat...:/

ODPOWIEDŹ STREFY-PIĘKNA:

Drogie Panie,
Wykonując makijaż permanentny daję z siebie wszystko aby każda z Was wyszła w pełni usatysfakcjonow ana. Krok po kroku omawiam makijaż który wykonuję, jak również informuję o kolorystyce pigmentów. Nigdy kolor pigmentu nie będzie identycznym kolorem jaki mamy w kredkach, które używamy do brwi. Tutaj bardzo ważna uwaga dotycząca koloru Brązowego, który jest tak skomponowany aby po kilku latach nie wybarwił się w czerwieni. Dlatego zawsze informuję, że wybarwia się delikatnie w szarości. Jeśli kolor jest stanowczo za szary można na korekcie ocieplić go kolorem czekoladowym ale to trzeba zadzwonić i umówić się na poprawkę. Kolor naturalny skóry + pigment daje nam kolor efektu końcowego makijażu.
Przykro mi, że nie jestem w stanie spełnić każdego z oczekiwań ale niestety nie mam żadnego wpływu na to jak organizm zareaguje na wprowadzony pigment. Dlatego też można wykonać bezpłatną korektę po miesiącu do 90 dni aby każda Pani była w 100% zadowolona. Cieszę się bardzo, że mam dużo zadowolonych klientek co widać po pozytywnych opiniach, jak również po tym, że wracają po kilku latach za co bardzo dziękuję.

pozdrawiam
Beata
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Aneta Lincoln 2012-07-08 20:55
Czytajac wszystkie opnie na temat pani Beaty i jej salonu musze powiedziec- nic dodac nic ujac. Pare dni temu spotkalam sie z pania Beata w celu zrobienia sobie brwi. Musze przyznac, ze pani Beata jest profesjonalistk a w kazdym calu. Dba o dobrze wykonany makijaz, jak i o przyjemna atmosfere. Jest bardzo delikatna, ale i pewna kazdego swojego ruchu. Pani Beatko gratuluje profesjonalizmu a Wam dziewczyny i chlopaki moge na pewno polecic ten salon. Ja jestem bardzo zadowolona z efektu. Musze sie jeszcze umowic z pania Beatka na mala korekte, ale tylko dlatego, ze moje naturalne brwi sa bardzo ciemnie wiec chcialabym miec pewnosc, ze taki efekt utrzyma sie u mnie jak najdluzej. Na koniec moge tylko dodac, ze wybor salonu STREFA-PIEKNA to strzal w 10 :lol: Pozdrawiam
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Ania Knurów 2012-06-29 08:34
powiem tak: Jeżeli jesteś niezadowolona ze swoich ust, używasz konturówkę, która na krótko wyrówna kontur - zdecyduj się na makijaż permanentny ust. Zabieg trwa zdecydowanie krócej niż tradycyjna metoda (pierwszy raz zdecydowałam się w 2000 roku na makijaż, efekt osiągnięty zastał po kilku korektach, zabieg ten jest zdecydowanie bardziej bolesny od metody ODED). Jestem zadowolona z zabiegu, mam ładnie wypełnione usta, wyrównane kontury. Kolor jest dobrany do naturalnej barwy ust, więc wystarczy lekka szminka lub błyszczyk i to jest to !! :lol: Pozdrawiam
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Magdalena Gliwice 2012-06-28 07:06
witam, należę do zachwyconych klientek salonu Pani Beaty, najpierw zrobiłam kreski górne, przy korekcie - całkiem spontanicznie zrobiłam brwi (boskie !!!!!)- polecam, bo zrobione są doskonale ! Korzystam także z usług Pani Asi, która wczoraj harowała przy moich stopach :) Z czystym sumieniem polecam Strefę Piękna :)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Magda Gliwice 2012-06-22 17:36
Od ponad roku jestem stała klientką Pani Beaty:)na początek zdecydowałam się na przedłużenie i zagęszczenie rzęs,efekt REWELACJA!!! nie spodziewałam się takiej "obfitości"rzes i tego,że są tak trwałe(kiedyś zagęszczałam rzęsy w innym gabinecie i to była porażka)pełen profesjonalizm i szybkość wykonania.W pażdzierniku ubiegłego roku zdecydowałam się na zrobienie kreseczek górnych i dolnych powiek,efekt taki,ze po tym zabiegu stałam sie obiektem obserwacyjnym moich koleżanek,które tak jak ja były zachwycone precyzją i naturalnością makijażu,do dziosiaj noszą się świetnie:)myślę ,że każdy kto wykona makijaż u Pani Beaty już nigdy nie bedzie chciał się z nim rozstawać!!!:)) ))
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# katowice 2012-06-01 20:34
GORACO POLECAM PANIA BEATE !!!! MAM PIEKNE BREWKI ;-) JESTEM BARDZO ZADOWOLONA POMIMO TEGO ZE JESTEM OSOBA BARDZO KAPRYSNA :P
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Beata Ruda Śląska 2012-05-31 11:46
Witam , w marcu bylam u pani Beaty na makijażu pernamentnym oczu kreski górne dolne brwi a na drugi dzien zrobiłam usta troche bolało ale czego się nie robi żeby poprawić urodę oraz wygląd , a dzisiaj 30 maja byłam na poprawce kreski górnej i muszę powiedzieć że wyglądam świetnie , naturalnie i jestem bardziej wyrazista . Pani Beata jest przemiłą osobą wie co robi i potrafi trafnie dobrać kolory oraz kształt gorąco polecam bo naprawdę warto pozdrawiam i zachęcam
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Inez Chorzów 2012-05-29 07:43
Robiłam sobie brwi u Pani Beaty.Jeszcze nie widziałam lepiej zrobionych i bardziej naturalnych brwi.Strasznie się bałam efektu ale jest rewelacyjnie:)P OLECAM!!!
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Danusia-Katowice 2012-05-25 21:40
Szczerze polecam Pania Beate i brwi przez Nia wykonane.Wszyst ko przebieglo bardzo profesjonalnie, Pani Beata jest osoba cierpliwa i sluchajaca sugestii klientek.Moj makijaz permanentny brwi jest bardzo naturalny i nie wyobrazam sobie,ze go nie ma:-)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Basia - Tychy 2012-05-24 13:43
Przemiła obsługa , pełny profesjonlizm :)Robiłam brewki u Pni Beaty - wyszły bardzo ładnie ;) z czystym sumieniem moge polecić tez salon :)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Ela T.Góry 2012-05-20 16:53
JESTEM PO ZROBIENIU MAKIJAŻU PERMANENTNEGO BRWI I JUŻ UMÓWIŁAM SIĘ NA KRESECZKI ( CHOĆ NIE BYŁY W PLANACH )PEŁEN PROFESJONALIZM I PRZEDEWSZYSTKIM BARDZO MIŁA ATMOSFERA. PANI BEATA TO FACHOWIEC I BARDZO KONKRETNA OSOBA. SERDECZNIE POLECAM STREFĘ-PIĘKNA WSZYSTKIM PANIOM KTÓRE CHCĄ BYĆ NATURALNIE PIĘKNE :lol:
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Marta 2012-05-13 18:10
Witam, goraco polecam Studio urody Strefa-piekna. Makijaz permanentny brwi robiony mialam w polowie Marca i jestem bardzo zadowolona z efektu- najlepiej wydane pieniadze na tego typu zabieg!!! :lol:
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Agnieszka 2012-04-25 19:30
Przemiło i profesjonalnie. Efekt jakiego się spodziewałam- ma kobieta oko - i teraz i ja mam niezłe... Brwi warte cierpienia ;-) Polecam!!!
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Edyta 2012-04-21 11:43
JESTEM BARDZO ZADOWOLONA PRZEZ WIELE LAT MĘCZYŁAM SIĘ Z RYSOWANIEM BRWI I ZAWSZE ZABIERAŁO MI TO BARDZO DOŻO CZASU AZ W KOŃCU ZNALAZŁAM SALON PANI BEATY ONA JEST NIESAMOWITA !!! ZANIM JEDNAK ZDECYDOWAŁAM SIĘ NA MAKIJAŻ PERMANENTNY GDYŻ MIAŁAM WIELE OBAW ZE BĘDZIE TO WYGLĄDAŁO SZTUCZNIE ITD.JEDNAK GDY PRZECZYTAŁAM WIELE OPINII ZADOWOLONYCH KLIJETEK I NA WŁASNE USZY DUŻO SŁYSZAŁAM POZYTYWÓW O TYM SALONIE POSTANOWIŁAM ZARYZYKOWAĆ I GDY ZAJECHAŁAM DO PANI BEATY TO BYŁ JESZCZE MILSZY SZOK!! PONIEWAŻ NIE DOŚĆ ZE JEST ŚWIETNA W TYM CO ROBI TO NA DODATEK JEST BARDZO SYMPATYCZNA I KOLEŻEŃSKA CO POMAGA W ZRELAKSOWANIU OSOBOM KTÓRE MAJA OBAWY TAKIE JAK JA MIAŁAM. KAŻDEMU GORĄCO POLECAM!! ŚWIETNA OBSŁUGA CUDOWNA ATMOSFERA I RELAKSUJĄCE WNĘTRZE!!OD TAMTEJ PORY NAWET MÓJ NARZECZONY JEST SZCZĘŚLIWSZY I MNIEJ MARUDNY GDYŻ NIE SPĘDZAM JUŻ TAK DUŻO CZASU PRZED LUSTERKIEM PONIEWAŻ BRWI WYGLĄDAJĄ JAK BY BYŁY NATURALNE A PRZECIEŻ TO JEST DLA MNIE NAJWAŻNIEJSZE! DZIĘKUJE BARDZO PANI BEATO :)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Iza 2012-04-16 16:25
:lol:
Dziś przedłużyłam rzęsy u Pani Beaty powiem szczerze, że wynik jej pracy jest rewelacyjny ,są poprostu piękne !!! Zadnych złych uwag ;-)
Żałuje ,że tak długo się zastanawiałam !
Przy tym miła atmosfera w salonie,pełen profesjonalizm!
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# ania z Piekar 2012-03-30 14:56
Już jestem po korekcie i mogę przyznać że jestem w pełni zadowolona z makijażu brwi. Pani Beata widać że lubi swą pracę i wykonuje swój zawód bardzo profesjonalnie. Bardzo miła atmosfera, zapomina sie wtedy o "bólu" :) GORĄCO WSZYSTKIM POLECAM! jeszcze się skuszę na rzęsy...:)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Grażyna 2012-03-28 10:36
Paktyka czyni mistrza - można śmiało tak powiedzieć o Pani Beacie. Byłam dwa lata temu na brwiach i teraz. Brwi piękne!!. Widać że Pani Beata jest mistzrynią w tej metodzie. Polecam i pewnie znowu powrócę :). Bardzo polecam
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Beata 2012-03-20 09:55
lol: Witam!
Wczoraj byłam u p.Beaty na makijażu permanetnym brwi, cały zabieg nic nie boli, pełny profesjonalizm, dokładność i precyzja, miała atmosfera. Teraz czekam, aż brwi się wygoją. Napiszę jaki bedzie efekt końcowy.
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# ALICJA 2012-03-19 11:24
polecam!!!!, pani Beata osoba zyczliwa usmiechnieta profesjonalistk a. Makijaz permamentny w jej wykonaniu to sama przyjemnosc. Dokladne staranne wykonanie zacheca by poddac sie innym zabiegom. Serdecznie polecam, gdyz mi p. Beata naprawila makijaz po kims innym bym wreszcie wygladala jak bialy czlowiek :lol:Mkijaz, rzesy czy jakikolwiek inny zabieg P.Beata!!!!!!zd ecydowanie
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Kasia z Berlina 2012-03-15 23:06
Polecam wszystkim STREFĘ PIĘKNA a przedewszystkim przesympatyczną Panią Beatkę,która w delikatny a jednocześnie trwały sposób podkreśliła moją urodę makijżem permanentnym brwi.Precyzja i skupienie Pani Beaty pozwoliła mi poczuć się bardzo komfortowo.Efek t końcowy jest zadawalający i godny zaufania po czym odrazu umówilam się na usta.To przecież olbrzymia wygoda i komfort dla kobiety.Pozdraw iam serdecznie i dziękuję :-)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Dorota P. 2012-03-13 21:48
Makijaż brwi po korekcie wygląda doskonale, jestem z niego bardzo zadowolona. Ułatwia mi on życie codzienne, mniej czasu zajmuje mi toaleta poranna. Będę wszystkim osobom znajomym polecała Pani usługi, szczególnie gdy będą potrzebowali całkowitego odtworzenia brwi. Dziękuję bardzo, pozdrawiam serdecznie i życzę dalszych sukcesów w pracy.

Dorota P.
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Sylwia 2012-03-07 18:41
Polecam makijaż permanentny brwi u Pani Beaty (baaaardzo miłej, profesjonalnej i mega wyrozumiałej kobitki) :-) Brwi miałam okropne! Cały czas trzeba było domalowywać bo miały ubytki i nie wyglądało to dobrze. Teraz wstaje rano, tusz na rzęsy, róż na policzki i po 2 min. wychodzę! :lol: Malowanie brwi zajmowało mi jakieś kurna 10 min :-| Znad morza byłabym w stanie przyjechać do salonu p. Beaty bo naprawdę warto :)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Wiola 2012-03-06 07:25
Witam
Robiłam u pani Beaty brwi , kreski i kontur ust.Strasznie się bałam ale ogólnie mimo bólu jestem zadowolona .
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Favore.pl 2012-03-04 10:22
Witam, tydzień temu byłam u Pani Beaty "na kreskach". To co już widzę, bardzo mi się podoba !! Polecam ,pani Beata jak i reszta zespołu, uprzejma i zawsze uśmiechnięta. To prawie nie boli!! Wiem, bo sama spróbowałam. Zastanawiam się nad brwiami, pewnie się zdecyduję. Ania
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Aneta 2012-03-03 16:27
Wita,trzy lata nie moglam sie zdecydowac az odkrylam p.Beate.Straszn ie sie balam a teraz mam piekne brwi oraz kreski gorne i dolne(troszke bolalo,ale da sie wytrzymac)Brwi odrazu wygladaly super,z kreseczkami troche trzeba odczekac(minol dopiero tydzien) ja juz jestem zadowolona.Wybi eram sie na korekte ale tylko dlatego aby pogrubic kreski.Pani Beata jest naprawde przemila osoba bardzo sympatyczna ,sprawila ze zapomnialam o calym stresie.Wszystk im goraco polecam p.Beatke naprawde warto wlasnie tam sie udac. :D
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Bożena 2012-03-02 12:02
Witam wszystkie panie, które mażą o pięknych brwiach, rozważają zrobienie makijażu permanentnego ale bardzo się tego obawiają. Ja właśnie byłam taką osobą do przedwczoraj!
Po długich poszukiwaniach (decyzję w tym temacie podejmowałam prawie rok) odkryłam salon Pani Beatki i właśnie jestem posiadaczką ślicznych brwi. Szczerze polecam usługi tej Pani. Pełen profesjonalizm, minimum bólu (u mnie porównywalny do regulacji brwi), efekt rewelacyjny, bardzo naturalny. Wyobraźcie sobie, że wzięłam dwa dni urlopu na rekonwalescencj ę! Jakież było moje zdziwienie jak zaraz po zabiegu udałam się na zakupy. Brwi były odrobinkę spuchnięte, ale tego nie było widać. Jeśli macie rzadkie, bardzo jasne brwi to makijaż ten jest właśnie dla Was! Co za komfort rankiem, szczególnie gdy zaspałyśmy. Coś niesamowitego! Jeszcze raz gorąco polecam Panią Beatę! :-)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Elżbieta z Mysłowic 2012-02-23 19:10
Dzisiaj robilam brwi już widać pozytywny wynik Jestem zadowolona pozdrawiam i życzę dużo sukcesów
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Beata 2012-02-21 18:55
własnie wróciłam z uzupełnienia brwi. Jestem zachwycona. :lol: Ciesze sie ze trafiłam własnie do Pani Beaty wiele było salonów w poblizu mmojego miejsca zamieszkania jednak wybrałam strefe pieekna bo wiele dobrego sie naczytalam i nie załuje warto było w dodatku Pani Beatka jest przesympatyczną osobą . Doskonale zna sie na tym co robi. Na pewno jeszcze tam wroce. Pozzdrawiam :D
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Hania 2012-02-11 23:15
Od 3 lat przedlużam rzęsy u Beatki. Jestem bardzo zadowolona!!! Byłam rownież w innym miejscu i wróciłam do Strefy Piękna! Beatka jest najlepsza,najdo kladniejsza,zak łada rzęsy tak,jak sama chciałaby je nosić! Przy tym miła atmosfera w salonie,pełen profesjonalizm!
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Kasia 2012-02-05 12:36
Witam.Zrobiłam makijaz permanentny brwi.Długo sie zastanawialam,j echalam 40 km,nie załuje:)Brwi super!bardzo sie ciesze ze trafiłam do Pani Beaty:)Pełen profesjonalizm, minimum bólu,Pani Beata jest bardzo sympatyczną osobą,trzeba przyznac ze ma piekny salon:-)Pozdraw iam i gorąco polecam strefe piekna:)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Agnieszka 2012-02-04 18:25
Zrobiłam makijaż permanentny brwi. Potwierdzam jak Pani kilka postów wyżej warto dojechać nawet kilkadziesiąt kilometrów do salonu. Pani Beata ma bardzo wprawną rękę, jestem bardzo zadowolona z efektu.Ponadto warto zaznaczyć, że również cena jest bardzo przystępna, w Katowicach za to samo zapłaciłabym kilka stówek więcej.
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Magda 2012-02-02 07:45
witam ponownie :-) Tym razem wielkie dzięki Pani Asi za extra pazurki (robione we wtorek) precyzja, zaangażowanie i mega tempo to wizytówka Pani Asi !! zdecydowałam się pierwszy raz po wielu wielu latach, ale już wiem, że tylko do Asi będę chodziła. Polecam, jest miło, wesoło i przyjemnie !! Dzięki wielkie !!!
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Magdalena 2012-01-31 17:05
:lol: Jestem bardzo zadowolona z efektu , robiłam makijaż permamentny brwi i daje ocene 5+ polecam :)))
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# @gnieszk@ 2012-01-30 16:49
Ja też dołączyłam dzisiaj do zadowolonych posiadaczek pięknych brwi :-) Zdecydowałam się na P. Beatę po przeczytaniu tych wszystkich pozytywnych komentarzy :-) I nie zawiodłam się ani trochę! P. Beatka to przemiła, uśmiechnięta osoba. Dzięki niej poczułam się swobodnie i cały stres gdzieś się ulotnił :-) Jest profesionalistk ą! Wyczarowała mi piękne brwi i to w zaledwie 40 minut :D Kształt, kolor-wszystko idealnie ;-) Dobrze, że jest ktoś taki :-) Następnym razem chyba skuszę się na ten piękny wachlarz rzęs ;-) Pozdrawiam serdecznie i dziękuję :-)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Magda 2012-01-29 19:20
witam, w piątek 27.01 byłam u Pani Beaty "na kreskach". Na końcowy efekt będę musiała jeszcze trochę poczekać, ale to co już widzę, bardzo mi się podoba !! a chyba najbardziej podoba mi się to, że dzięki świetnej robocie mistrzyni, budzę się już pomalowana :) Polecam wszystkim Paniom, które tak jak ja nie mają czasu na poranne malowanie kresek :lol: Pani Beata jak i reszta zespołu, absolutnie fantastyczna, uprzejma i zawsze uśmiechnięta :) Miłe Panie, nie bójcie się, to nie boli!! Wiem, bo sama spróbowałam :) POLECAM ! ;-)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Aś Gliwice 2012-01-28 12:43
:lol: Witam, chciałabym na wstępie podziękować Naszemu Miastu za P. Beatę, P. Beacie podziękować za Strefę Piękna i Strefie Piękna pogratulować P. Beaty. Rzęsy które mam na oczach wyglądają wspaniale,piękn e, efekt jest powalający, oczy nie bolą nie łzawią (z czym spotkałam się wcześniej u pseudo stylistki rzęs). Polecam każdej Pani która wymaga czegoś więcej, by skorzystała i przekonała się na własnej skórze jak to jest wyglądać olśniewająco z zalotnym spojrzeniem :roll:
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Magda 2012-01-19 23:00
Polecam wszystkim przedluzanie paznokci u Asi :)
Za kazdym razem jestem bardzo zadowolona:)

Jezdzilam do Asi juz kiedys, jak pracowala w innym miejscu i jestem Jej "wierna":)

NAJLEPSZA ! :)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Natalia 2012-01-19 08:55
U pani Beaty wczoraj zrobiłam brwi :) i oczywiście jestem zadowolona z efektu :) Dużo czytałam, szukałam, widziałam opinie i zdecydowałam się :) nie żałuje :lol: Brwi wyglądają bardzo naturalnie, ból był minimalny, zabieg trwał jakąś godzinkę:) :-) POLECAM.
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Agata z Katowic 2012-01-17 08:48
To było 13-tego w piątek...ale spokojnie pełen profesjonalizm oraz fachowa obsługa sprawiły, że brwi wyglądają cudownie. Jestem bardzo zadowolona i jedyne czego żałuję, to tego że wcześniej nie zdecydowałam się na ten krok. Szczerze polecam Panią Beatę wszystkim Paniom, które jeszcze nie wiedzą gdzie wykonać makijaż permanentny!!!
W najbliższym czasie chciałabym wykonać górne kreski :-)!!
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Anna 2012-01-16 19:57
Z pełną odpowiedzialnoś cią polecam! Pełen profesjonalizm, precyzja, bardzo dobra atmosfera i kontakt z klientem. Jestem bardzo zadowolona, efekt brwi naturalny a nie przerysowany- wg mnie tylko metodą piórkową można uzyskać taki efekt. Kolejny plus za piękny salon. Pełen luksus :)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Patrycja N. 2011-12-22 15:34
Kiedyś, gdy będę już za stara by upiększać swoje ciało , zasiądę przy kominku , zapalę go i opowiem wnukom o spotkaniu z Tą kobietą ! To Lśniący Diament wśród kosmetyczek.
Dziękuję Pani Beato!
Robiłam brwi i kreskę górną, jestem zadowolona w 100%.
POLECAM!
Pozdrawiam!
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
 
# Zofia z Gliwic 2011-11-03 22:22
:lol: Jestem MEGA zadowolona ! To moje trzecie podejście do przedłużania rzęs i w końcu wiem za co zapłaciłam. Rzęsy są niesamowite, klej nie szczypie w oczy, a do tego ta niezwykła atmosfera w tym salonie. Polecam każdej kobiecie ! Nie marnujcie czasu i pieniędzy na jakieś pseudo przedłużania za małe pieniądze.
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
 
  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 6.jpg
  • 7.jpg
  • 8.jpg


Profesjonalnie i Wesoło


Profesjonalnie ale nie zapominając o miłej i wesołej atmosferze.

Jesteś piękna ...

Zrobimy wszystko
co w naszej mocy abyś
była jeszcze piękniejsza.

Strefa Sprzedaży

Zapraszamy:
Sklep Allegro
Favore

Flota Strefy Piękna